Finishbogen

Ben je specifiek op zoek naar een finishboog voor jouw sportevent? Dan zit je hier goed. We hebben speciale finishbogen van premiumkwaliteit met een garantie van wel 2 jaar.


Selecteer een finishboog

Kies hier de vorm van je boog


Stel gemakkelijk je ideale boog samen

Bekijk direct je offerte en stuur het door

Premium-kwaliteit en 2 jaar garantie


De bogen in het wild

Deze partijen pronken nu met hun eigen start-finish boog


De duurzame optie

We lopen er niet met een boog omheen

Polyester is de duurzaamste optie op het gebied van inflatable materiaal. Tijdens het productieproces wordt er nauwelijks gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen. Ook is de CO2 uitstoot zeer laag en er wordt amper water gebruikt om het te kleuren. Daarnaast wanneer het polyester gesneden wordt om de finishbogen te produceren wordt het ‘restafval’ hergebruikt voor andere doeleinden. Onze polyester bogen zijn 100% recyclebaar. Wil jij als bedrijf milieubewust ondernemen en je product of naam branden op één van de milieuvriendelijkste manier? Dan is polyester de beste optie.

TIP: Bij elke boog is de duurzame polyester als materiaal beschikbaar.
Herkenbaar aan het groene eco-icoon.

Polyester is een synthetische vezel dat bestaat uit een reeks van esterbindingen. Materiaal van polyester vezels wordt door middel van smelt spinnen uit de kunststof polyethyleentereftalaat (beter bekend als PET) gefabriceerd. Deze kunststof wordt door warmte tot kleverige draden gesmolten, die dan door een spinkop gedrukt en weer afgekoeld wordt. Hieruit ontstaan lange vezels, de zogenaamde filamenten. Polyester wordt vaak gebruikt voor de fabricage van verschillende stoffen. De stevige en ongecompliceerde, synthetische vezel is zeer veelzijdig. Het kan heel goed aan elke behoefte aangepast worden en gecombineerd worden met andere vezels.