Actie: Geef jouw favoriete goede doel een opblaasbare boog

Wij hebben een warm plekje in ons hart voor initiatieven die zich inzetten voor een betere wereld. En daarom geven wij een premium opblaasbare boog weg aan een goed doel dat zich daarmee meer bekijks kan geven. Op ons kantoor kwamen wij er niet uit wie de gelukkige moet zijn en dus hebben we gezegd: laat de winnaar over aan het publiek! Stem mee.

We hebben een winnaar!

Opblaasbareboog.nl feliciteert stichting MoveS met het winnen van de startboog

De Resultaten

This poll has ended (since 2 months).
MoveS
1,279
Longfonds
1,081
Ronald McDonald Kinderfonds
623
Kika
618
Nationaal MS Fonds
263
Topsport For Life
193
Diabetes Fonds
117
Jeugdfonds Sport & Cultuur
69
KWF Ride for the Roses
65
NSGK Kinderraad
50
Spieren voor Spieren
40
Fonds Gehandicaptensport
13
Cruijff Foundation
6
De actie is verlopen, stemmen is helaas niet meer mogelijk. 

Over de goede doelen

Wie doen er mee?

Fonds gehandicapten sport 
Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel en dicht bij huis mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.
meer info

KWF
De Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen. Of je nu 10 kilometer fietst op de stadsfiets met je kinderen, of 100 kilometer aflegt op de racefiets in het grootste peloton van Nederland, iedereen kan meedoen. Samen, op weg naar een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker!
meer info

MS Fonds
Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. Het fonds initieert en financiert innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uit eindelijke genezing van MS. Daarnaast geeft het Nationaal MS Fonds voorlichting op dit gebied en is een steunpunt en coach voor mensen met  MS en hun directe familie en vrienden.
meer info

KiKa
Kika zet zich in voor meer onderzoek naar de behandeling en genezing van kinderkanker. Wij willen dat zieke kinderen sneller genezen. Wil jij ons hierbij helpen? Stem dan op KiKa! De opblaasbare boog kunnen wij inzetten bij evenementen waarbij er geld wordt opgehaald voor ons doel: kinderen kankervrij!
meer info

MoveS
Met MoveS (Stichting Klimmen tegen MS) willen we meer mensen inspireren om in beweging te komen tegen MS en iedereen de kans geven om dit te doen. We doen dit door het organiseren van evenementen zoals Klimmen tegen MS, kleintje Klimmen tegen MS en ArenA MoveS. MoveS geeft ook de mogelijkheid om je eigen evenement te starten op Your MoveS.
meer info

Longfonds
De Longloop is hét lokale wandelevenement waarmee je geld ophaalt voor longonderzoek. Iedereen kan meedoen, jong en oud, familie en vrienden, ook mensen met een longziekte. Samen lopen wij voor gezonde longen! Help jij mee? Stem dan nu op opblaasbare boog voor het Longfonds!
meer info

Spieren voor Spieren
De missie van Spieren voor Spieren is om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Om dat voor elkaar te krijgen zamelt Spieren voor Spieren geld in voor wetenschappelijk onderzoek, diagnose, behandeling en zorg.
meer info ›

Het Diabetes Fonds
Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes en aan een gezond leven zonder zorgen over diabetes en complicaties. Dit doen we via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting, samen met iedereen die daarbij helpt! Bij ons jaarlijks hardloopevent, de New York Mini Marathon in Rotterdam, zou een boog een prachtige eye-catcher zijn!
meer info

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 378.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum, dat is maar liefst 1 op de 9 kinderen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch op voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo of theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit kunnen doen.
meer info

Topsport For Life
Stichting Topsport for Life is in 2010 opgericht met als doel om volwassen mensen (18+) die nú leven met een levensbedreigende ziekte zoals ALS of kanker (de zieken zelf en hun naasten) een betere kwaliteit van leven te geven.
meer info

NSGK
NSGK zou de opblaasbare boog heel goed kunnen gebruiken voor een evenement als de Madurodam Marathon. Begin oktober 2018 organiseerden deze fondsenwervende stadsmarathon voor het eerst. Een bijzondere marathon waar iedereen aan kan meedoen: kinderen met of zonder handicap, hun opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en vaders en moeders.
meer info

Kinderfonds
HomeRide en HomeRun zijn respectievelijk dé sponsorwielertocht en sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds. Deelnemers fietsen met hun teams 500 kilometer in 24 uur of zij rennen 240 kilometer in 24 uur. Dwars door Nederland. Dag en nacht. Langs en voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.
meer info


Vind hier een selectie van onze start- en finish bogen

Deze partijen pronken nu met hun eigen opblaasbare boog